Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tinafalk.dk/public_html/wp-content/plugins/bb-plugin/classes/class-fl-builder-art.php on line 660
Be Activatet Terapeut Tina Falk – smertelindring & aktivering af muskler

BE ACTIVATED

Aktivér dine muskler

Filosofien bag Be Activated bygger på, at kroppens to vigtigste prioriteter for at overleve er at trække vejret og at kunne bøje og strække hoften for at kunne bevæge sig.

Disse to evner vil kroppen opretholde på en hvilken som helst måde – også din!

Genvind din kraft, styrke & fleksibiltet

smertebehandling

Musklerne i kroppen kan af forskellige årsager blive slukket og dermed "holde op" med at virke.

Hvis en muskel i et lår ikke fungerer korrekt, vil en anden muskel i kroppen overtage for at sikre, at du fortsat kan bevæge dit ben. Det er helt naturligt at kompensere, hvis der er noget, der gør ondt eller ikke virker, som det burde.

Kompensation vil resultere i nedsat ydeevne og funktion. Du vil ofte opleve tydelige reduktioner i kraft, styrke, fleksibilitet, balance og udholdenhed, hvilket medfører din krop bliver mindre modstandsdygtig og i risiko for dysfunktion, nedsat præstationsevne, skader og smerter.

Be Activated kan hjælpe dig til at udnytte din krops fulde potentiale.

Selv små ændringer i muskler og aktivering af inaktive eller dysfunktionelle muskler vil medføre, at din krop øjeblikkeligt foretager et skifte. Dette giver dig øget modstandskraft, styrke og fleksibilitet.

Sådan foregår en
behandling med
Be Activated?

Selve behandlingen består af test, aktiveringen af muskler og efterfølgende re-test. Aktivering er simple tryk på bestemte punkter på kroppen.

Resultaterne af Be Activated-behandlingen er ofte umiddelbare og næsten utrolige for mine patienter. En korrekt aktiveret krop kan skifte fra en tilstand af spænding, nedsat styrke og smerter, til en stærk, afslappet tilstand med exceptionel ydeevne. Du vil opleve, at bevægelser, der tidligere syntes besværlige, nu er lettere, og at dine smerter er væsentligt reduceret eller forsvinder helt.

Idrætsudøver – men ofte skadet?

Som idrætsudøver kan du også optimere din træning.
Et tegn på manglende korrekt aktivering af muskler er hyppige skader.
Med en korrekt aktiveret krop kan du optimere din træning, minimere skaderisikoen og forbedre dine resultater.

Lettere bevægelse, færre smerter og mindre stress i krop og hjerne

Behandlingen er gavnlig som skadesbehandling og præstationsfremmende behandling,
men også i behandling af fysisk og mental stress.