Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tinafalk.dk/public_html/wp-content/plugins/bb-plugin/classes/class-fl-builder-art.php on line 660
Tina Falk – fysioterapeut og vanecoach i Horsens – Guldberghus
Fysioterapeut_Tina_Falk_ (1)

Jeg kan hjælpe dig!

Min verden var
(også) usund

Mit navn er Tina, og jeg ved alt om, hvordan det er at have et anstrengt forhold til mad, træning og krop. 

Det meste af min ungdom tilbragte jeg al min tid på en fodboldbane. Når jeg ikke spillede fodbold, løb eller styrketrænede jeg. Det betød, at hele min identitet var bygget op omkring mig, min sport og min krop.

Da jeg blev korsbåndsbåndskadet og derfor ikke længere kunne dyrke motion som tidligere fik jeg et anstrengt forhold til mad, mig selv og min krop.

Jeg begyndte at fokusere på maden og delte madvarer op i sunde og usunde madvarer. Når jeg havde spist noget, der i min verden kunne defineres som usund, gik jeg amok og spiste, indtil der ikke var mere af det. Dette gav ofte ondt i maven og dårlig samvittighed.

Ligeledes var min træning bundet op på at få min puls højt op og forbrænde så mange kalorier som muligt. Hvis jeg ikke svedte og nåede min maxpuls, havde jeg per definition ikke trænet. Jeg havde pludselig opstillet en masse krav og regler til min mad, min træning og min krop.

Under min uddannelse til VaneCoach gik det op for mig, at jeg havde udviklet et restriktiv mønster. Under uddannelsen fik jeg indsigt i hvorfor jeg reagerede, som jeg gjorde, og vigtigst af alt fik jeg redskaberne til at agere anderledes og bryde de restriktive mønstre. 

I dag har jeg et naturligt og afslappet forhold til mad og træning, og viet mit liv til at hjælpe andre med at opnå det samme. 

Skal jeg hjælpe dig?

Mit navn er Tina Falk

tina-falk-overspisning

Jeg har stor erfaring inden for:

  • Træning

  • Genoptræning

  • Skader

  • Smerter

  • Vægttab

  • Livsstilssygdomme

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet PB i fysioterapi, certificeret Be Activated Terapeut og Vane- & OverspisningsCoach.

Jeg bor sammen med Brian og vores 3 skønne børn. Jeg er tidligere fodboldspiller på eliteplan og var et langt skadesforløb igennem, inden jeg i 2003 lagde fodboldstøvlerne på hylden.

 

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder ud fra den tilgang, at kroppen og sind hænger sammen.

En fysioterapeutisk behandling hjælper ofte, men i de tilfælde, hvor årsagen f.eks. er manglende styrke, bevægelighed eller aktivitet, vil det kræve, at du ændrer vaner og adfærd. Ellers er der en risiko for, at problemet vender tilbage. Ligeledes kan en skade ét sted i kroppen være forårsaget af en dysfunktion et andet sted i kroppen.

Jeg behandler årsagen, da jeg ved, at symptombehandling ikke giver et varigt resultat. Samtidig går jeg ind for, at behandlingsforløbet er tilpasset den enkelte patient. Patienten skal have en individuel plan tilpasset hverdagen og motivationsniveau.

 

Hvorfor er helhedsorientering så vigtig?

I mit arbejde i fysioterapien opdagede jeg hurtigt, at det ikke altid handlede om at behandle, udarbejde et godt træningsprogram eller give gode råd, men også om at motivere.

Alt for mange af mine patienterne droppede at lave øvelser, få mere aktivitet ind i hverdagen og endnu flere mislykkedes med at skabe nye vaner og fastholde dem. Vi har alle noget med i bagagen, som gør os til den, vi er. Derfor er individuel udredning, coaching og en personlig tilpasset handlingsplan afgørende for, at vi sammen opnår succes.

Mit mål er at hjælpe dig med at nå DIT mål

Et mål om en bedre hverdag, hvor du får det bedre med dig selv og din krop.